Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a Renaissance Festivals rendezvényszervező irodát.

 

Már 14 éve, hogy fiatal, kreativ csapatunk a művészet szolgálatában nemzetközi fesztiválokat, művészeti találkozókat szervez Magyarországon, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovákiában.

Büszkék vagyunk rá, hogy ezen évek alatt több mint ezer művészeti csoportot állt módunkban fogadni a világ több mint 20 országából. Célunk, hogy ne csak kapjunk, adjunk is: míg az érkező fellépők elkápráztatnak minket színes előadásukkal, öltözékükkel, kultúrájukkal, mi is arra törekszünk, hogy mind Magyarországból, hagyományainkból és méltán dicsért magyar vendégszeretetből is kapjanak egy kis izelitőt, mind egymást megismerve feledhetetlen élményekkel térjenek haza szülőhazájukba.

A mi credónk a személyes kapcsolat, az odafigyelés, hogy a fesztivál minden résztvevője érezze, hogy törődnek vele és mi mindent megteszünk, hogy itt tartózkodásukat minél kellemesebbé és emlékezetesebbé tegyük. Igy az elismerések sem maradhatnak el, senki sem távozik tőlünk üres kézzel, mindenkinek szeretnénk kedveskedni apróbb dijakkal, ajándékkal, aki megtisztel minket és fellép rendezvényünkön.

Új és régi barátainkat, kedves vendégeinket a következő programokra várjuk szeretettel: nyári sport és nyelvi táborok, zenei-művészeti fesztiválok, workshop-ok, kirándulások, szervezett utak, üdülések és konferenciák.

Folyamatosan törekszünk a megújulásra és fejlődésre, régi értékeink megőrzése mellett. Ennek jegyében idén már újabb desztinációkat tudunk ajánlani az érdeklődőknek. A rengeteg pozitiv megkeresés következtében rendszeresen szervezünk utakat Velencébe mind a karneváli mind az évközi időszakban. Végre Horvátország is feliratkozott rendezvényeink házigazdái közé, igy az Adriai tenger is egyik frekventált célpontunk lett, akárcsak Ausztria, Szlovákia, Csehország, Erdély, Olaszország, Bulgária.

Lelkes, több nyelven beszélő kollégáink biztositják Önök számára e kellő figyelmet és szervezettséget rendezvényeink és kirándulásaik során, hogy Önöknek csak a pihenésre kelljen koncentrálni.

Várjuk tehát minden versenyezni vagy felfedezni, megismerni,  pihenni vagy szórakozni vágyó vendégünket és mi mindent megteszünk, hogy a velünk töltött idő a lehető legtartalmasabban és kellemesebben teljen.

Rendezvényeinket önkormányzatok, polgármesterek és a kultúra kiemelkedő művelői és képviselői patronátusának égisze alatt mindig büszkén és bátran ajánljuk Önöknek.

Kivánjuk, hogy  a művészet az esőhöz hasonlóan, cseppről cseppre áztassa és járja át mindannyiunk szivét és töltse el a jóra való szándékkal, hogy összefogva szebbé,érdekesebbé és tartalmasabbá tegyük a mi kis világunkat.

A mielőbbi találkozásig!

Üdvözlettel: a Renaissance Festivals csapata